Der er ingen mĂ„de at fjerne tilbud manuelt fra PĂ„begyndte Tilbud sektionen i din profil. Disse tilbud vil dog blive automatisk fjernet efter 60 dage.Â
VĂŠr opmĂŠrksom pĂ„, at der ikke er nogen Ăžvre grĂŠnse for, hvor mange tilbud du kan pĂ„begynde pĂ„ Ă©n gang.Â

